VILKA ÄR VI I STYRELSEN?

DANIEL KULLGARD

SEKRETERARE, VICE ORDFÖRANDE

Daniel Kullgard blev invald til styrelsen hösten 2022. Daniel har en lång erfarenhet av både Squash och styrelsearbete. Först i Östersund, sedan i Linköping Squash Klubb. Daniel brinner för bredd och juniorsquash och tycker squash är en perfekt sport för alla oavsett ålder och nivå. Han har varit med och arrangerat tre SM (JSM, SM-veckan och SM+Vetern SM) och suttit i förbundets tävlingskommitté. Nu lägger han sin tid på arbetet som ungdomsansvarig i LSK samt att spela i ett serielag. Daniel jobbar med innovations och affärsutveckling på en Sciencepark och kommer bli ett viktigt tillskott till Östsvenska.

MAGNUS FALCK

ORDFÖRANDE

Magnus Falck har varit kassör för Östsvenska Squashförbundet sedan 2 år tillbaka. Han kommer från Stockholms Squashklubb. Tack vare Magnus stora engagemang har styrelsen möjlighet att jobba med nya idéer och roliga projekt som de vill utveckla. Magnus är en viktig stöttepelare i styrelsen som värnar om utvecklingen av styrelsen och sporten, men också av breddandet av idrotten.

OLOF FORSBERG

LEDAMOT

Olof blev invald i styrelsen i Januari 2022 och spelar idag för Stockholm West squashklubb. Han började sin squashkarriär som 20-åring på Enskede Squash Club har har därefter haft stor glädje av squashen under sina studieår, när han har rest eller bott utomlands. Tack vare resorna har han sett hur sporten ger människor en trevlig gemenskap utöver god hälsa. Genom Östsvenska Squashförbundet önskar han få sporten att växa i regionen. Utanför squashbanan har han en civilingenjörsexamen och jobbar med startup projekt.

NATALIIA ANDERSSON

KASSÖR

Nataliia Andersson tillträdde styrelsen hösten 2022 och kommer ifrån
Wasa Club. Nataliia blev intresserad av squash i slutet av 2020 och spelar nu regelbundet. Tillsammans med två andra har hon även startat en liga för tjejer på sin klubb.
Nataliia jobbar som marknadsförare och digital designer och kommer bli en viktig del i Östsvenskas arbete med hemsidan och sociala medier.

PER GRUNEWALD

SUPPLEANT

Per Grunewald har suttit som Ordförande i Östsvenska Squashförbundet sen 2 år tillbaka. Han kommer från TEAM Roslagen. Per är en driven och erfaren squashspelare, som har haft stor betydelse för styrelsen tack vare hans positiva anda som driver distriktsförbundet framåt. Per är en mycket bra ledare för styrelsen, som är villig att satsa på nya initiativ och med hjälp av hans långa erfarenhet göra dem hållbara.